Dashi
Ata janë udhëheqës të lindur me një shpirt të palëkundur. Dashi është gjithashtu impulsiv dhe rebel. Janë të hapur dhe të drejtpërdrejtë, prandaj kanë dhe shumë armiq.

Gaforrja
Personat e kësaj shenje janë të vetëmjaftueshëm dhe për këtë arsye janë shumë ambicioz si në jetën profesionale ashtu dhe në atë personale. Në dashuri, Gaforret janë kërkues dhe krenarë për sinqeritetin e tyre që ndonjëherë i bën të tjerët të vuajnë. Njihen për vetëvlerësimin që kanë.

Akrepi
Akrepët kanë një personalitet të fortë. Kjo është një nga veçoritë që i dallon ata nga të tjerët. Akrepët janë shumë kritikë dhe ndonjëherë të pasjellshëm. Përsa i përket romancës, Akrepi përcaktohet nga veprimi i partnerit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu