Nostalgji për Shqipërinë e vitit 1993? Pamje të rralla janë filmuar nga fotografi Nilo Ratti shumë vite më parë dhe të sjellë në vëmendje filmat e kinematografisë shqiptare.

Tirana ngjan krejtësisht ndryshe nga sot.
Jetesa në fshatra duke e vështirë, por në fytyrat e fëmijëve që rrezaton një gëzim.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu