Një shqiptar u largua nga shtëpia e tij në Londër sepse kanabisi ishte më i lirë për tu blerë në qytet tjetër të Anglisë, Hull. Këtë arsye ka dhënë Atiljo Abedini në gjykatën e Hull Croën. Abedini kishte qenë në qytet për dy javë, duke fjetur në hotele dhe makinë, para se të kapej me kanabis me vlerë gati 900 £ në një çantë JD Sports.

21-vjeçari i tha policisë se ai erdhi në Hull sepse kanabisi ishte shumë i shtrenjtë në Londër, ku ai jetonte më parë. Abedini u ndalua nga policia në Anlaby Road rreth orës 10.20 të mbrëmjes në mbrëmjen e 6 tetorit të vitit të kaluar.

Burimi: HullDailyMail | joq.al

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu