Silvana ishte një nga vajzat që mori pjesë në programin Love Story.

Por ditë më parë ajo ishte vajza e cila nuk mori trëndafil.Pas këtij eliminimi Silvana theksoi edhe njëherë që ndihej mirë për largimin sepse e kishte menduar të largohej edhe vetë për shkak të disa gjërave që kishte mësuar gjatë javës.

“Ndihem shumë mirë që thashë ato që kisha brenda prej një jave. Dhe po i mendoja t’i thoja. E kisha ndjesinë e eliminimit sepse në rradhë të parë doja ta bëja vetë, por meqë e mora përgjegjësinë, e dija në fund që do ikja.

Një prej arsye që Silvana kërkonte eleminimin ishte fakti se besonte që Saimiri i kishte shkruar çdo vajze në program,duke i ngacmuar me mesazhe. Gjë e cila u mohua nga Saimiri gjatë emisionit.Por Silvana sot ka postuar në instagramin e saj foto me mesazhe të shkëputura nga bisedat e Saimirit me vajzat e tjera,duke vërtetuar hipotezën që ajo ngriti.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu