Zbulohet një skandal në Spitalin Rajonal të Shkodrës. KLSH ka gjetur shkelje të rënda në këtë spital dhe e ka dërguar çështjen në gjyq, por përgjigja që ka marrë Gjykata e Tiranës është se i akuzuari Dritan Hoti ka vdekur.

Vetë i akuzuari me profesion jurist, ka kthyer përgjigje se Dritan Hoti ka vdekur. Mirpo është provuar se personi në fjalë është gjallë dhe ndodhur në këto kushte Gjykata ka njoftuar Prokurorinë ta marrë të pandehur për mashtrim.

Sot gjykatësi ia ka kërkuar që të paraqesë çertifikatën e vdekjes, por autori, jo vetëm që është gjallë, por ka marrë edhe liçensë si avokat.
Në këto kushte është kërkuar ndalimi i tij për mashtrim.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu