- Advertisement -

TAG

1500 psikologë

Urdhri i Psikologut kërkon vaksinimin e menjëhershëm

Në ditën e sotme nëpërmjet  deklaratës së medias,Urdhri i  Psikologut ka kërkuar ti kushtohet  nje vëmëndje dhe punonjësve psikologë të  cilët aktualisht po  ushtrojnë ...

Latest news

- Advertisement -