- Advertisement -

TAG

Aleksander Vucic

Kosova i refuzon lejen e vizitës Vuçiçit dhe zyrëtarëve të tjerë serbë

Kërkesës së presidentit serb, Aleksandër Vuçiç, për të vizituar Kosovën Ministria e Jashtme i ka dhënë përgjigje negative. Përveç presidentit të Serbisë, leje për të...

Aleksandër Vuçiç kërkon leje për të vizituar Kosovën.

Aleksandër Vuçiç, presidenti i Serbisë, ka kërkuar leje tek instuticionet e Kosovës për ta vizituar atë ditën e sotme. Një gjë të tillë e...

Aleksandër Vuçiç kërcënohet me vdekje

  Pjesëtarët e Agjencisë serbe të Informacionit dhe Sigurisë (BIA), në bashkëpunim me Prokurorinë për Krime të Teknologjisë së Lartë dhe Ministrinë e Brendshme të...

Ndër mbështetësit e vrasjeve ndaj shqiptarve / Vuçiç figurë të mirë te ndërkombëtarët: “Unë do të ngrihem për çdo serb, për çdo shqiptar…

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç konfirmoi të enjten se në një takim më 3 tetor në Beograd, ai nderoi viktimat shqiptare të luftës së...

Latest news

- Advertisement -