- Advertisement -

TAG

amnisti

Amnistia fiskale, kush përfiton dhe kush përjashtohet

Edhe pse Fondi Monetar Ndërkombëtarë disa ditë më parë u shpreh kundër nismës së qeverisë për amnistinë fiskale pasi sipas institucionit ndërkombëtar do të...

Latest news

- Advertisement -