- Advertisement -

TAG

Ankthi

KUJDES! Personat e prekur nga COVID-19 janë më të rrezikuar të preken nga këto sëmundje

Njerëzit e diagnostikuar me Covid-19 në gjashtë muajt e mëparshëm kishin më shumë të ngjarë të zhvillonin depresion, çmenduri, psikozë dhe goditje në tru,...

Latest news

- Advertisement -