- Advertisement -

TAG

aplikim

Nis sot aplikimi i fermerëve për naftën pa akcize, por shumica prej tyre ndjehen të përjashtuar

Nis sot në qytetin e Fierit aplikimi i fermerëve për naftën pa akcize, por banorët e zones shprehen se ndihen mosbesues dhe skeptikë pasi...

Zyrat e aplikimit për dokumenta biometrie qëndrojnë të hapura edhe të shtunën

Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile ka bërë me dije se punëtorët e zyrave të aplikimit do të jenë duke punuar edhe ditën...

Latest news

- Advertisement -