- Advertisement -

TAG

AstraZeneca

Ja arsyeja pse personat nën 30 vjeç duhet të marrin vaksinë alternativë në vend të AstraZenecas

Rregullatori britanik i barnave ka vendosur që të rinjve nën moshën 30 vjeç t’u jepet një vaksinë alternative në vend të AstraZeneca. Qytetarët që morën...

EMA shpall vendimin përfundimtar për vaksinën AstraZeneca

Rregullatori i ilaçeve i Bashkimit Europian thotë se ka gjetur një "lidhje të mundshme" midis vaksinës kundër koronavirusit të kompanisë AstraZeneca dhe mpiksjet e...

Latest news

- Advertisement -