- Advertisement -

TAG

banka

Studimi Bankës Austriake: Familjet shqiptare të fundit në rajon për pagesën e huave

Banka Qendrore Austriake ka bërë publike raportin e stabilitetit Financiar për 6 mujorin e parë të vitit 2020, ku tregohet se familjet shqiptare dhe...

Latest news

- Advertisement -