- Advertisement -

TAG

Bashkimi europian

Gjermania rrit trysninë ndaj vendeve të BE-së për miratimin e vaksinës anti-Covid

Gjermania i ka bërë presion vendeve të BE-së të përshpetojnë miratimin e vaksinës anti-Covid, ndërkohë që ajo po përballet me rritjen e rasteve pozitive...

Shqipërisë nuk iu hapën negociatat/ Balla: Gjermania nuk po na ndërshkon

As këtë vit Bashkimi Europian nuk do të hapë negociatat për anëtarësimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut në BE. Sipas numrit dy të...

24-vjeçarja braktisi vëllain në vendet e BE-së, procedohet nga policia

Një 24-vjeçare nga Tirana po procedohet nga policia pasi është verifikuar se ka shkuar drejt vendeve të BE-së me vëllain minoren, por është kthyer...

Shqipëria do të përfitojë/ Oxford :”Tashmë mund të ruhet vaksina në frigorifer normal.”

Gjatë eksperimenteve të realizuara rreth efekshmërisë së vaksinës “anti Covid”, u panë dy regjime të ndryshme se si trupat përgjigjeshin. Sipas shkencëtarëve, ...

Burimet diplomatike të BE-së:”As për Shqipërinë, as për Maqedoninë nesër nuk do të ketë vendim.”

Nga burime diplomatike të Bashkimit Europian është bërë mediatike fakti se për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut nesër nuk do të merret asnjë vendim...

Latest news

- Advertisement -