- Advertisement -

TAG

birn

Investigimi i BIRN: Shpenzimet e kurimit për COVID-19 po sakatojnë mirëqenien e familjeve shqiptare!

Mijëra familje shqiptare po vuajnë jo vetëm nga sëmundja COVID-19, e cila ka sakatuar ekonominë dhe ka shkaktuar deri më sot së paku 1681...

Latest news

- Advertisement -