- Advertisement -

TAG

biznese

Pandemia/ Sa vende pune janë humbur për shkak të virusit dhe cilat biznese janë prekur më shumë në Shqipëri

Mijëra persona në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni të Veriut humbën vendet e punës për shkak të pandemisë COVID-19. Siç shfaqet dhe në grafik, Kosova...

Latest news

- Advertisement -