- Advertisement -

TAG

bllokim

“Tik Tok” bllokon hyrjen e përdoruesve nën 13 vjeç/ Po përdor sistemet e inteligjencës artificiale për verifikimin e moshës

Aplikacioni “Tik Tok” do të bllokojë hyrjen e përdoruesve nën 13 vjeç dhe do të vlerësojë përdorimin e sistemeve të inteligjencës artificiale për verifikimin...

Falen të gjitha gjobat dhe kthehen makinat, patentat e bllokuara gjatë muajve të pandemisë/ Lekët kthehen përpara datës 15 nëntor.

Të gjithë "të pabindurit" që kanë shkelur masat anti-COVID përgjatë 7 muajve, përfshirë këtu edhe kur vendi ka qenë në karantinë totale, janë...

Latest news

- Advertisement -