- Advertisement -

TAG

farmacist

Kush është 18-vjeçari që po çmend farmacistët në Shqipëri. Më jepni 2 minuta kohë të blej farmacinë tuaj deri në 8-fishin e vlerës së...

Vetëm 18 vjeç dhe me ofertën e tij dërguar me një e-mail farmacistëve në vend ju premton blerjen e biznesit me 8-fishin e vlerës...

Latest news

- Advertisement -