- Advertisement -

TAG

Fatjon

Çfarë po lind mes Fatjonit dhe Anës?/Puthje dhe afrimitet në takim

Takimi i Anës dhe Fatjonit është i fundit për këtë javë. Ata kanë zhvilluar një takim ndryshe në një fushë paint ball-i të veshur...

Latest news

- Advertisement -