- Advertisement -

TAG

peqin korona

Koronavirusi mësyn në Peqin. Infektohet edukatorja dhe 10 punonjëse. Mbyllet kopshti. Pozitive edhe…

Kopshti publik në Peqin është mbyllur, pasi edukatorja është infektuar me COVID-19. Edhe 10 punonjëse kanë shfaqur simptoma të virusit, por ende nuk u...

Latest news

- Advertisement -