- Advertisement -

TAG

Përdorues

“Tik Tok” bllokon hyrjen e përdoruesve nën 13 vjeç/ Po përdor sistemet e inteligjencës artificiale për verifikimin e moshës

Aplikacioni “Tik Tok” do të bllokojë hyrjen e përdoruesve nën 13 vjeç dhe do të vlerësojë përdorimin e sistemeve të inteligjencës artificiale për verifikimin...

Latest news

- Advertisement -