- Advertisement -

TAG

personazh

Emocion i veçantë, Enesi i vogël merr çmimin “Personazhi i Vitit 2020 në Elbasan” dedikuar për të atin, Ervin Saraçi

Në sondazhin “Personazhi i Vitit 2020 në qytetin Elbasan”, Ervin Saraçi u nominua në kategorinë e Politikës. Ne zgjodhëm që çmimin ta dërgonim në shtëpinë...

Infoelbasani dhe Rrjeti Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN, ndajnë çmimet “Personazhi i Vitit 2020 në Elbasan”

Infoelbasani.com në bashkëpunim me Rrjetin Kombëtar për të Rinjtë në Shqipëri – ANYN zhvilluan sot ceremoninë e shpërndarjes së çmimeve “Personazhi i Vitit 2020...

Latest news

- Advertisement -