- Advertisement -

TAG

policia shqiptare

Vidhte në mënyrë pirate të dhënat e personale të qytetarëve/ Arrestohet nga policia shqiptare.

Policia shqiptare ka realizuar një tjetër aksion të suksesshëm duke arrestuar një shtetas të huaj, i cili pirateronter telefonatat e njerëzve të tjerë dhe...

Latest news

- Advertisement -