- Advertisement -

TAG

qershori tetor

Parashikimi/ Nga qershori në tetor, valë i nxehti dhe mot ekstrem

Temperaturat e vrojtuara në sipërfaqen e oqeanit Paqësor gjatë periudhës janar-prill 2020 tregojnë për ndikim të theksuar të fenomenit El Nino në kushtet e...

Latest news

- Advertisement -