- Advertisement -

TAG

qytetare

Qytetarët e Peqinit flasin për problematikat e qytetit të tyre

Si mjaft bashki të tjera në qark, edhe Peqini vuan disa problematika me pasoja për banorët e tij. InfoWebTv realizoi disa vox pop-e në këtë...

Si e komentojnë qytetarët e Elbasanit vaksinimin e personaliteteve

Kryeministri Edi Rama ka folur sot, gjatë një bashkëbisedimi me qytetarët e Elbasanit, për vaksinimin e personaliteteve, duke theksuar se sipas tij reagimet pas...

Ngricat dhe akulli në rrugë, 31 qytetarë pësojnë fraktura në Elbasan. 4 nisen drejt Spitalit të Traumës në Tiranë

Ngricat dhe akulli kthehen në ferr për qytetarët e Elbasanit. 31 persona kanë pësuar fraktura gjatë 24 orëve, si pasojë e pranisë së akullit në...

Nisma! Qytetarët raportojnë për ndotjen e mjedisit përmes InfoElbasani

Nëse jeni dëshmitar apo i prekur nga ndotjet e shkaktuara nga industritë e rënda, nga ndotja e lumenjve, nga prerja e paligjshme e pyjeve...

Elbasan/ Banorët e Elbasanit janë ngritur në protestë për aksidentet e shumta

https://www.youtube.com/watch?v=YpN1O5MVly0&feature=youtu.be

Latest news

- Advertisement -