- Advertisement -

TAG

Rec

Grevë urie edhe në burgun e Reçit/Arsyeja

Moslejimi i vizitave nga familjarët dhe moslejimi i për marrjen e lejeve për të vizituar familjen, kanë bërë që të burgosurit e burgut ...

Latest news

- Advertisement -