- Advertisement -

TAG

restorant

Restoranti në Bradashesh, që ka balsamosur specie të rralla

Shqipëria është i vetmi vend në rajon, Europë dhe botë që ka vendosur me ligj për një kohë të gjatë, 7 vjeçare ndalimin total...

“Darka e fundit” në Dubai!

Nga Andi Bushati Qeveria Rama u gjend papritmas e përmbytur nga një video disa sekondshe dhe një buqetë fotosh të nxjerra prej saj, ku shfaqej...

Latest news

- Advertisement -