- Advertisement -

TAG

Rumania

Franca bllokon kufijtë me Britaninë e Madhe. Gati Gjermania, Irlanda, Hollanda, Austria, Italia, Rumania, Belgjika dhe Bullgaria

  Franca, Gjermania, Irlanda, Hollanda, Austria, Italia, Rumania, Belgjika dhe Bullgaria kanë vendosur kufizime në udhëtimet nga Britania e Madhe e Bashkuar, në një përpjekje...

Latest news

- Advertisement -