Të rinjtë e FRPD Elbasan janë çdo ditë në terren për tu njohur me problematikat e qytetarëve .

Dhe sot ata bashkë me kryetarët e IDG Elbasan kanë qënë për inspektim në Funar ,për tu identifikuar me problemet e komunës ,e cila është lënë në harresë nga qeveria në pushtet .

 

 

 

 

 

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu