Në mediat turke bëhen publike pamje të nëndetëses greke, edhe pse mendohet si e pakapshme nga radarët. Ushtria turke publikoi fotot e kapura nga forcat e tyre duke theksuar se në fakt, ndryshe nga sa ishte publikuar në mediat greke, nuk ka asgjë të “padukshme” tek nëndetëset “Type-214”.
Më herët, në mediat greke, të cilat i referoheshin burimeve ushtarake, ishin publikuar lajme se një numër nëndetëses helene gjendeshin në Egje dhe po ndiqnin zhvillimet në fshehtësi të fushatës kërkimore të anijes turke Oruç Reis, duke mos u diktuar nga forcat turke. Në kushtet e një lufte edhe mediatike, Turqia ka nxjerrë fotot e njërës prej tyre duke theksuar se ata dinë gjithçka ndodh në Egjeun Lindor dhe kjo është thjesht një dëshmi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu