?????????????????????????????????????????????????????????

Uljan Kolgjegja më shumë se i apasionuar me punën e tij si taksist duket se shpirti nuk i ndahet as nga tatuazhet. Ai ka me dhjetra vizatime të tilla në trupin e tij ku më të veçantët janë portreti i Marina Vjollcës dhe ai i Sali Berishës.

Uljani nuk ka reshtur së pikturuari veten ku së fundmi vjen sërish me një portret në trupin e tij. Pas shpatulave, në një hapsirë goxha të konsiderueshme të kurrizit, Uljani ka bërë tatuazh sërish portretin e Sali Berishës.

Një realizim i kuruar në detaje nga Olsi Tatto, taksisti ka një dedikim për figurën e politikanit të njohur. Kujtojmë se pak ditë më parë Uljani tentoi vetëflijimin përpara godinës së kryeministrisë për shkak se i kishin hequr patentën gjatë pandemisë.

Uljan Kolgjegja, 37, an Albanian taxi driver, points to a picture of U.S. Republican candidate Donald Trump in his car in the Albanian capital, Tirana, Monday, Sept. 26, 2016. Kolgjegja said Monday he was prompted to decorate his taxi with pictures of the Republican candidate after Albania’s Prime Minister Edi Rama said Trump could be “a real threat to Albanian-American ties.” The move has attracted attention in the capital Tirana and Kolgjegja says he is earning more money than ever before in his 13 years as a taxi driver. (AP Photo/Hektor Pustina)