Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka bërë me dije se testimi i shpejtë ka nisur në 4 pika të reja në Qendra Shëndetësore në Tiranë, duke e çuar në 10 numrin e tyre dhe tashmë në këto pika do të kryhet edhe testimi me metodën klasike të PCR.

Ndërkohë është publikuar edhe skema e funksionimit të pikave të testimit sipas pikave që mbulojnë.

Pikat e testimit në Tiranë dhe zonat që mbulojnë:

1-QENDRA SHËNDETËSORE “QYTET STUDENTI”

-Q.SH. FARKË

-Q.SH. QYTET STUDENTI

-Q.SH PETRELË

-Q.SH BËRZHITË

-Q.SH BALDUSHK

-Q.SH SHKOZË

-Q.SH SAUK

-Q.SH KRRABË

2-QENDRA SHËNDETËSORE KODËR KAMËZ

-Q.SH PASKUQAN

-Q.SH BATHORE

-Q.SH KODËR KAMZË

-Q.SH BËRXULL

-Q.SH VORË

-Q.SH PREZË

3-QENDRA SHËNDETËSORE NR.10

-Q.SH NR.10

-Q.SH DAJT

-Q.SH ZALL HERR

-Q.SH ZALL BASTAR

-Q.SH SHËNGJERGJ

4-QENDRA SHËNDETËSORE NR.4 (PIKA E BRRAKËS)

-Q.SH NR.4

-Q.SH NR. 7

-Q.SH BREGU LUMIT

5-QENDRA SHËNDETËSORE NR.9

-Q.SH NR.5

-Q.SH NR.9

6-QENDRA SHËNDETËSORE NR.6

-Q.SH NR.6

-Q.SH KASHAR

-Q.SH NDROQ

-Q.SH SELITË

-Q.SH VAQARR

-Q.SH PEZË

7-QSH. KAMËZ

-Q.SH KAMËZ

8-QENDRA SHËNDETËSORE NR.1

-Q.SH NR.1

-Q.SH NR.2

9-QENDRA SHËNDETËSORE NR. 3 (PIKA TE RRUGA “5 Maji”)

-Q.SH NR. 3

10-QENDRA SHËNDETËSORE NR. 8

-Q.SH NR. 8

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu