Një familje me tre anëtre kishte zgjedhur një vend të rrezikshëm për të bërë piknik.

Ata kishin ngritur tendën buzë greminës në Cleveland Way,, e cila kohët e fundit kishte pësuar rrëshqitje dherash.

Fatmirësisht policia britanike në North Yorkshire e pikasi dhe e evakuoi në kohë familjen me dy prindërit dhe një fëmijë të mitur.

Menjëherë pas ngjarjes autoritetet vendase lëshuan një dekalratë ku ndalonin piknikun apo afrimin në atë zonë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu