Ura e vjetër Gjocaj që kalon mbi lumin Shkumbin në Peqin për shkak të amortizimit është bërë burim aksidentesh për kalimtarët dhe individët të cilët përdorin automjete dhe motomjete.

Kjo urë është ndërtuar në vitin 1980 dhe ka 40 vjet në këtë gjendje e pa rikonstruktuar. Ka dëmtime anësore në këmbët e saj e shkak për këtë janë bërë edhe inertet që shfrytëzohen nga ndërrmarrje të ndryshme.

Ura Gjocaj bën lidhjen e qytetit të Peqinit me shumë fshatra të tjera dhe duhet përmendur fakti që bashkia duhet të interesohet të bëjë një investim në të.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu