Në ditën e sotme nëpërmjet  deklaratës së medias,Urdhri i  Psikologut ka kërkuar ti kushtohet  nje vëmëndje dhe punonjësve psikologë të  cilët aktualisht po  ushtrojnë  profesionin  e tyre  me luftën COVID-19.

Urdhri i Psikologut thekson se duhet  të ketë sa më  shpejtë një vaksinim  masiv.Psikologët janë shprehur se vaskinat nuk kanë efekte anësore  dhe  se  do  pritet  rezultati  i  shumëkërkuar.

“Jemi në pritje të fillimit  të proçesit  të  vaksinimit.Aktualisht  kemi 1500 psikologë  ne pritje të mirkuptimit dhe ndërgjegjësimit.Psikologët  sikunder  mësuesit dhe punjonësit përballen me  të  njejtën  rrezikshmëri për tu infektuar.

Vaksinim ka filluar në mënyrë  graduale,si  fillimisht janë  vaksinuar  mjekët,më pas  fëmijet,mosha  e tretë e me  rradhë.Nëpëprmjet  Urdhrit  kërkohet nisja  e menjëhershme  e proçesit të vaksinimit.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu