Shërbimi Shëndetësor  në qytetin e Peqinit ka qenë dhe mbetet një funksion i rëndësishëm, pasi spitali i Peqinit duhet të përballojë shërbimet shëndetësore të specializuara dhe për një kontigjent të konsiderueshëm pacientësh që vijnë nga të gjitha zonat e këtij rrethi.

Fakti që popullata në qytet është vazhdimisht në rritje nga viti në vit, për efekt të zhvendosjeve të lira apo të rritjes natyrale të saj, kondicionon dhe nevojën e rritjes së kapaciteteve dhe cilësisë së këtij shërbimi.

Ditët e fundit në mugesë të ambulancave sipas informacioneve të marra qendra spitalore është pajisur me një autoambulancë, e cila përmban të gjitha mjetet e nevojshme për të transportuar të infekuarit me Covid.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu