Laptopët dhe smartfonët me Wi-Fi 6E do të ndryshojnë tërësisht mënyrën sesi përdoret wirelessi.

Bazuar në specifikimin e Institutit të Inxhinierisë Elektrike dhe Elektronike (IEEE), Wi-Fi 6E rritë kapacitetin frekuencor me 1.2Ghz duke përfshirë spektrin 5,925 në 7,125Mhz.

Është ndryshimi më i madh në Wi-Fi që nga debutimi i 802.11b 20 vite më parë.

Produktet e para me këtë teknologji janë Asus ROG Rapture GT-AXE11000, Linksys AXE8400 Mesh System dhe Netgear Nighthaëk RAXE500.

Të tre kanë tre banda dhe do të shitet mes 450 dollarë deri në 1,200 dollarë. Ndërkohë prezantimi dhe shitja do të fillojë nga vera e këtij viti

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu