Përgatitën: Anxhela Aliu, Halit Hidri, Arlisa Sina

Një nga lagjet problematike të qytetit të Elbasanit është edhe lagja “Vullnetari”.

Problemet janë të shumta, por ai i cili i shqetëson më shumë banorët është përroi i Zaranikës.

Përroi i Zaranikës ka qënë gjithmonë një problem serioz për banorët sidomos gjatë stinës së dimrit. Me shtimin e reshjeve rritet edhe rreziku i përmbytjeve dhe dëmtimi i argjinaturës së përroit.

Sipas specialistëve, edhe pse bëhen investime, shtrati përroit dëmtohet nga gurët dhe inertet që vijnë nga malet dhe që nuk ndalohen tek diga, për shkak se ajo është e mbushur.

Për më shumë, ndiqni opinionet e qytetarëve rreth këtij shqetësimi:

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu