Lepurushi i parë
Mjaft u vutë në lojë. Zemra juaj është e pastër dhe njerëzit e paskrupullt po përfitojnë nga mirësia juaj. Të qenit shumë të disponueshëm vetëm do t’ju krijojë probleme: filloni menjëherë t’u thoni “jo” atyre që po kërkojnë shumë.

Lepurushi i dytë
Luani kartat tuaja më të mira tani. Ka ardhur koha për të dalë në pah: mos pritni më! Mundësia e duhur mund të paraqitet së shpejti dhe ju absolutisht nuk duhet të kapeni të papërgatitur.

Lepurushi i tretë
Qetësia është virtyt i të fortit. Zhurma e panevojshme për problemet e vogla të përditshme nuk do t’ju çojë askund – merrni frymë thellë dhe gjeni mënyrën më të mirë për të zvogëluar stresin në minimum.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu