Rrjeti social Twitter është duke menduar që përdoruesit t’i bëjë abonentë me pagesë në llogaritë që ata kanë interes t’i ndjekin. Kompania ka prezantuar një projekt të enjten ku thotë se përdoruesit do kenë mundësinë të paguajnë për të parë përmbajtje shtesë në të, duke përfshirë lajmet ekskluzive dhe mediumet.

“Po mendojmë dhe shqyrtojmë zgjidhje për të siguruar modele stimuluese monetare për krijuar dhe botuesit që të mbështeten drejtpërdrejt nga audienca e tyre”, ka thënë një zëdhënës i Twitterit gjatë prezantimit për CNN.

Ai është shprehur se Twitter ka menduar mundësitë për të fituar para nga përdoruesit e saj, duke rritur fitimet e kompanisë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu